Zmar, děs a bída... (+ FOTO!)

05.11.2017 12:32

FOTO ZDE

Já myslím, že všechno podstatné je už řečeno v nadpise, takže v následujícím krátkém textu už budeme jenom chválit! :)

V první řadě Honzu Těmína, který se stal naším novým kapitánem - bojoval, kličkoval a dal krásnou ranou gól z penalty. Kde se tahle změna netušíme, máme z ní ale velkou radost! Z druhého týmu pak ještě střelce Sebíka a z prvního bojovníky Mikyho s Péťou.

Výkyvy ve výkonnosti jsou v tomto věku normální a dneska se nám u většiny kluků sešel výkyv špatným směrem. My musíme zapracovat hlavně na tom, aby se kluci na zápas těšili, dokázali si ho užít a předvést při tom opravdu vše, co umí. Aby měli sami ze své hry radost.

Možná jsme na ně poslední dobou navalili až příliš pokynů, které se snaží provést, ale nedokážou je tak rychle zpracovat, a proto to někdy vypadá, že se ani nesnaží. Já jsem si ale jist, že se každý snaží, jak nejlépe dokáže!

Naším velkým cílem tedy je přesvědčit kluky, že samostatně přemýšlet a rozhodovat se je normální, a že to všichni úplně v pohodě dokážou. A až kluci odhodí nejistotu, kterou v sobě teď mají, budou jejich výkony mnooohem lepší. Tak snad to dokážeme co nejdříve! Vzor máme jasný - je jím Miky, který se nenechá ničím svázat, hraje neustále s maximální bojovností a hlavně se zcela evidentní radostí. Tuhle radost ze hry přeneseme i na ostatní a bude to paráda! :)

Sportu zdar!