Zlepšujeme se a přidáváme branky

01.04.2017 22:04

Sice se píše 1.4, tedy tzv. apríl, ale tentokrát se o apríl nejedná. Dnes v krásném téměř letním dni nám trenérům kluci vytvořili několikrát úsměv na líci díky jejich předvedeným výkonům:

 

Soupeř z Cítova na nás nastoupil zejména s hrou na jistotu a tak častokrát končil míč v zámezí, kdy dokonce následovala pochvala od trenéra, že byla akce Neratovic úspěšně zažehnána. Naše filozofie je však  trošku odlišná a tak Vlkům skutečně nedělá problém hrát na extrémní riziko takřka úplně před svou brankou. To je ale věc, kterou chceme! Chceme odvážné hráče, kteří se nebojí chyb :)

 

Právě za to bych chtěl dneska celou sedmičku hráčů pochválit, že se až na výjimky neukvapovala, míč neodkopávala a naopak sama zkoušela přelstít soupeře pohlednými kombinacemi (občas jsem byl opravdu v údivu, co nám vyšlo) a hlavně i kličkami. A co mě nejvíc těší, že se o to nepokoušel jen jeden či dva naši hráči, ale každý z Vlků zaznamenal dnes nějakou povedenou akci nebo průnik, v některých případech i gólově zakončený. 

Hodnocení jednotlivých hráčů:

Káva: s kapitánskou páskou hrající Marťas předvedl svůj takový standardní výkon, spousta bojovnosti, rychlostní průniky, za což mu patří pochvala. Trošičku mi dnes chyběl větší hlad po míči. A padat bychom mohli také míň a míň (jak se totiž říká: kdo leží neběží a nemůže dát gól :D). Jinak ale patří kapitánovi pochvala.

Školkič: světlé okamžiky střídal s horšími, ale potěšilo mě, že je vidět, jak se Marťas zlepšit ve fotbalovosti (nenakopává, občas se už i pokouší o kličku). Jen je škoda, že nám stále ještě chybí větší důraz v soubojích, ale na tom zapracujem v tréninku

Pepa: v první půli neuvěřitelné zákroky v brance, to jsem si říkal, že to snad ani není možný :D (myšleno jen v dobrém). Pak mi občas v poli chybělo větší zaujetí pro hru, ale pokud byl míč blízko, tak se Pepa snažil o zisk míče, což je super. Nakonec byl i odměněn brankou

Domča H.: Jakoby se Domino pomalu rozjížděl a to jak v tomto zápase, tak i celkově. Postupem zápasu se lepšil a to hlavně v soubojích, které nemá tolik rád. Vzpomínám si i na povedené kličky a několik nebezpečných výjezdů z autu. Po jednom takovém vstřelil i Domča gól. Makat na důrazu

Míša M.: důraz naopak nechybí Míšovi, ten když už je v souboji, umí se v něm pořádně zapřít. Musíme však zlepšit reakce a celkově zrychlit hru, stávalo se, že Míša dlouho čekal na míč a pak nestihl udělat žádnou kličku ani nic víc. asi musíme v tréninku hrát ještě ve vyšším tempu, ať si na to zvykneme :)

Tobík: Sice nejmladší, ale ve hře se rozhodně neztratil. Přišlo mi, že měl Tobík ze začátku přílišný respekt a trošku se bál i chodit do soubojů. Postupem času si ale i na tempo proti o tři roky starším soupeřům zvykl a po dvou nadějných akcích nechybělo mnoho, aby vstřelil branku. Je potřeba zlepšit agresivitu a zrychlit při vedení míče.

Robin: a poslední náš nový kanonýr. Vstřelil tři branky, což naznačuje dobrý výkon. Chci ale Robina pochválit za hodně poctivou bojovnost vpředu i vzadu, takhle se hraje o přeřazení ke starším klukům! Až Robina naučíme občas míč zaseknout a jít na levou nohu, dáme těch branek ještě mnohem víc.

 

Sestava: Frič- Kavka, Hrstka, Školka, Sandu, Hříbal, Maier

Hvězda zápasu: Robin

 

Děkuji za pomoc s přípravou a úklidem hřiště  a za řádné fandění. Ačkoli jsme nevyhráli, myslím si, že jsme horším týmem než soupeř nebyli. Pokud udržíme náš vzestup i v dalších zápasech, pěkný výsledek cítím zanedlouho ve vzduchu. Bez tvrdého tréninku to ale nepůjde! Tak v pondělí :) Sportu zdar