Zajíci si po týdnu napravili reputaci

06.05.2017 19:28

Velká porce zápasových minut čekala na všechny naše hráče na Pšovce. Ti měli jasný cíl - ukázat, co umí a mnoha úspěšnými i neúspěšnými pokusy se zase o kousek zlepšit.

Oproti minulému týdnu byla radost na kluky koukat - a to musím podotknout, že dnešní soupeři nebyli o nic "menší" ani slabší než minulý soupeř z Tišic (zejména hráč Mělníka s číslem 10 podle mého názoru ještě předčil kluka, který nám dal minulý týden asi 20 gólů). Klukům a Ádě se dnes podařilo vstřelit 6 krásných gólů a hlavně po celou dobu hry parádně bojovali. Mám taky radost, že kdykoli se na tváři našich bojovníků objevily slzičky po pádu nebo úderu míčem, rychle jsme zjistili, že se vlastně nic nestalo a chuť do hry převážila nad drobnou bolístkou.

Naši hráči se dnes většinou nebáli soubojů s většími soupeři, odkopy se v jejich hře objevovaly jen minimálně a naopak pěkné průniky s míčem u nohy předváděli snad úplně všichni. Velkou radost mám také z toho, že pokud byl míč mimo hru, nikdo na nic nečekal a velmi rychle s ním vyjel zpět do hry. Trochu problém byl někdy s rozehrávkou od brankáře a dlouhé minuty se hrálo v těsné blízkosti naší branky. Ale to určitě brzy vylepšíme! :)

Věřím, že dnešní akce byla pro kluky přínosná, získali další zkušenosti a ozkoušeli si dovednosti, které už umí. Těším se na další akce - tou nejbližší je pondělní výlet.

Sportu zdar!