Výkon proti Obříství hodný pochvaly

23.09.2017 20:41

Obříství- FK Nera A 7:4 (3:2)

branky: Lajn To. 3x, Hořejší

Sobotní utkání v Obříství jsme absolvovali tentokrát v užší sestavě než v minulých kolech. Vstříc dalšímu fotbalovému dobrodružství se vydalo 7 statečných: Hrabal, Hořejší, Lajn To., Mrózová, Sonntag, Školka a v brance chytající Nykodým. 

Po zdařilém úvodu se nám povedlo domácí zaskočit brankami Dejva a Toma a rázem jsme vedli 2:0. Bohužel vedení jsme do poločasu neudrželi a přestávkové skóre bylo na stavu 3:2 pro domácí. Zejména toho třetího gólu je škoda, protože jsme udělali zbytečné taktické chyb v bránění.

Druhý poločas se vyvíjel snad ještě ofenzivněji, než poločas první. Šance střídala šanci na obou stranách a zápas se divákům musel líbit. Nakonec jsme obdrželi další 4 góly, Tomáš dokonal hattrick a tak utkání skončilo 7:4 pro domácí.

 

Musím ale toto utkání hodnotit zejména pozitivně, chtěli jsme hrát fotbal a až na určité fáze zápasu, kdy jsme se zase shlukovali u sebe se v utkání našlo poměrně hodně povedených fotbalových akcí. 

hodnocení hráčů jednotlivě:

Dejv Hořejší: tentokrát hrál celý zápas v poli a byl to od něj dobrý výkon, několikrát se dostal do zakončení a to i levačkou a vstřelil krásný gól. Pro příště je potřeba zapracovat na reakci, abychom souboje podstoupili ještě rychleji, než si soupeři stačí míč naplno zpracovat.

Fíla: Fajn výkon, Fíla bojoval a dřel, jak už je to u jeho výkonů standardní. Bohužel zatím ještě jeho zakončení nemá tak potřebnou kvalitu, aby mohl vsítit ten vysněný gól, ale pokud budeme pořád makat jako doteď, určitě to brzy přijde :)

Klárka: oproti minulému zápasu byla vidět, měla několik pěkných individuálních akcí. Pořád si myslím, že toho s míčem umí daleko víc a to dokládá i měřený slalom na čas z pátečního měření, který měla 2. nejrychlejší. Je potřeba se nebát kličkovat :)

Tonda: zatím hodně chodí na zem a to ještě předem, než kolikrát soupeř zakončí. Na druhou stranu se za tak krátkou dobu, co se Tonda více specializoval v brankáře opravdu velice zlepšil a i dnes předvedl několik pěkných zákroků. Trenér brankářů si ho navíc chválí za pracovitost a odhodlání. Já zase oceňuji dnešní snahu rozehrávek po vyjetí, až na tu jednu chybičku to bylo super, pokračuj v tom :)

Školič: Marťasovi ve hře chybí stále potřebná rychlost a odhodlání, dnes tam bylo ale několik dobrých momentů, které nám dávají naději, že to může být daleko lepší. Navíc pěkná penalta v rozstřelu

Áda H: dnes takový průměrný výkon, na tréninku to od Ády bylo lepší a víme, že má i navíc. Vzpomínám si však na 2 pěkné průniky, kde se opět ukázalo, že to Áda s míčem umí a navíc se vůbec nebojí zapojit levou nohu. Zlepšit střelbu a přijde i víc gólů

Tom: to nejlepší na závěr, nebo třešnička na dortu. Nejsem ten typ trenéra, který by chtěl vychvalovat hráče do nebes, ale dnes se mi to opravdu, ale opravdu moc líbilo. Hlavně druhý poločas, co jsem Tomovi vysvětloval, aby zbrkle nezakončoval z každé pozice a když nemá míč na střelu připravený, hrál kapitán pro tento zápas opravdu pěkně! Kličky, bránění, srdce ve hře, slzy na konci (bylo vidět, že to Toma prostě štvalo) vše ve výkonu Toma bylo. O střelách z 20 metrů apod. ani nemluvím. Na Tomovi je vidět, že ta jeho pracovitost a naslouchání trenérovi přináší zlepšení týden od týdne. Jediná chybička, kterou je třeba zlepšit: nezaobírat se tím, že se něco nepovedlo, pořád se soustředit na hru a hrát každou vteřinu na hřišti s plným soustředěním (nedávat hlavu do dlaní, když trefíš břevno, protože těch bude za život ještě hodně :))

Tak držte palce zítra mladším Vlkům v Klech a v úterý, Sportu zdar