Velká pochvala pro ty nejmladší!

11.03.2017 23:59

K dalšímu turnaji jsme odcestovali na pražský Braník, kde si kluci vyzkoušeli zápasy na umělé trávě. Šanci tentokrát dostali ti mladší a zápasy méně ostřílení borci. Mrzí mě, že kluci dneska nedokázali vstřelit gól, protože by si to za své výkony a snahu dozajista zasloužili. Nemá cenu se trápit, již brzy budeme mít další pokusy.

Trápit se nebudeme zejména z toho důvodu, že se dnes nekonalo žádné vraždění neviňátek, jako v některých našich předchozích zápasech. Po většinu doby jsme se soupeři hráli vyrovnaná utkání, ve kterých kluci bojovali o každý míč a předvedli i spoustu úniků, které mohly s trochou štěstíčka skončit gólem. To se nakonec sice nepodařilo, o to větší motivaci do dalších tréninků ale máme!

Velikou pochvalu dnes zaslouží všichni kluci ročníku 2012, kteří byli našimi nejlepšími hráči. Honzík Staněk dnes bojoval o každý míč a neměl žádné problémy s koncentrací na hru. Stejně tak bráchové Eggerthovi, z nichž hlavně Krýša dělal vítr v obranách soupeřů a předvedl několik skvělých průniků s míčem u nohy. Filda se nenechal ani trochu zahanbit, a také si vedl skvěle (v nových kopačkách to hrozně rychle běhá! :)). Hlavně mě ale u našich nejmladších těší, že pomalu začínají být schopní udržet pozornost po většinu doby, kdy jsou na hřišti!

Oproti minulému turnaji tentokrát předvedl mnohem lepší výkon Tobík, který se pomalu dostává do formy a bude to jen a jen lepší! Ostatní se pak nebáli soubojů o míč (což je základ, pokud chceme předvést, co s ním umíme) a moc mě těší, že nikdo nechtěl sedět na střídačce a všichni kluci se neustále hlásili do hry. Možná jsem si myslel, že by Dáda nemusel místo hry plakat, a že Páťa, Dany a Jony předvedou více akcí s míčem u nohy. To se tentokrát nepodařilo, alespoň ale máme o to větší motivaci do dalších tréninků... a příště se určitě povede nejen vstřelit gól, ale hlavně posunout individuální výkony všech našich Zajíců zase o kousek vpřed.

Za dnešek si kluci zaslouží pochvalu a já se těším na další tréninky!

Sportu zdar!