V řepínském dešti jsme výhru neslavili, alespoň jsme slavili 4 branky

10.09.2017 17:12

V nedělním chmurném počasí nastoupili hráči mužstva "A" proti tamním řepínským Tygrům. Naše výprava čítala tuto 9 hráčů: Nykodým- Lajn To, Lajn Ta, Frič, Hubálek- Sonntag, Mrózová, Školka, Paloušek.

12:4 (2:6) branky: 3x To. Lajn, Frič

 

Utkání se nám nepodařilo dle představ a to hlavně výsledkově, ale nutno podotknout, že nás tentokrát poměrně značně trápilo zakončení. Výsledek 12:4 je, myslím si, až příliš krutý k průběhu hry, avšak mělo by to znamenat další motivaci pro kluky a Klárku v tréninku nic nevypustit a zlepšovat se dál. Oproti minulému roku jsme udělali dobrý krok k lepší taktické hře. Někdy občas stále vytváříme oblíbené "chumly", ale už se jednalo o jev méně častý než správně roztaženou hru. Dále bych očekával ještě více snahu o to, co řada hráčů umí- rychlé kličky. Pár parádních průniků nám předvedl nejmenší Táda Lajn, který věřím, bude podobných průniků po lajně předvádět ještě daleko víc. Další moment mi utkvěl od Tondy, našeho nového brankáře číslo 1, který prostě zabalil míč a příkladně s ním pelášil přes celé hřiště, ke hříchu však branku netrefil. Pozor ale-Musíme se vyvarovat zbytečných branek způsobené nepozorností. V paměti mi utkvěla hlavně obdržená na začátku třetí části, kdy  pro mě "José" nepochopitelně začal vyprávět Hubasovi, co snad kdy dělal ve škole a v tu ránu jsme obdrželi branku. Takový gól mě štve a příště se situace nesmí opakovat! Stejně tak pár gólů pramenící z nedůrazu před vlastní brankou, tam to musíme tzv. upálit.

Abych však jen nekritizoval, zakončím vše tradičně pozitivně, pořád je to přeci jen fotbal

Velkou pochvalu zaslouží zejména Hubas, jenž hrál teprve svůj 2. zápas v životě a jak příkladně bojoval a v některých situacích si často poradil velmi fotbalově, mě velice mile překvapilo, jen tak dál :) 

Stejně tak a možná ještě větší pochvalu si za celý zápas zaslouží Tomáš Lajn a to nejen pro jeho premiérový hattrick v našem dresu, ale hlavně pro jeho příkladnou bojovnost, zodpovědnost a schopnost nechat na hřišti všechno, Tome pokračuj v takových výkonech :)