V Byšicích naši zajíci předvedli výborný výkon!

15.10.2016 13:11

Opět pod pozorným dohledem našeho maskota Nera na nás čekal další zápas. V několika minulých se mi zdálo, že moc velké kroky vpřed neděláme, po včerejším tréninku jsem ale byl opět pozitivně naladěn!

A pozitivně naladěni byli tentokrát naštěstí i kluci s Áďou, kteří prokazovali velkou chuť do hry a nikdo nechtěl být na střídačce! Chvílemi jen Fíla s Honzíkem, ale i ti se nakonec vždy do hry velmi dobře zapojili!

Velká pochvala dnes patří úplně všem, protože bojovali opravdu skvěle a velmi často z toho byly zajímavé šance před brankou soupeře. Až se naučíme střílet (na čemž v současnosti pracujeme), přibudou i čárky v naší kolonce vstřelených branek. Dnes z toho byl nakonec jeden gól z kopačky Tobíka F., pro nějž to byl jeho první zásah v doufejme dlouhé a úspěšné fotbalové kariéře. Gratuluju!

Hlavní cíl zápasu - tedy nebát se soupeřů a brát jim míče, kluci a Áďa splnili dokonale, z čehož mám velikou radost. Věřím, že v úterý proti Vojkovicím se nám bude dařit podobně a že pokroky budou znát každým zápasem.

Závěrem bych ještě chtěl poděkovat všem rodičům za podporu, kterou našim dětem při zápasech vyjadřují. Každý potlesk a pochvala má pro děti velkou cenu a je jim velkou motivací. I proto doufám, že budeme mít důvodů k potlesku čím dál tím víc. Dnes si ho naši hráči určitě zasloužili.

Tak sportu zdar!