shrnutí minulého týdne a víkendu

13.11.2017 09:18

Vzhledem k tomu, že nějak nestíhám snad na všech frontách, omezím se hodnocením utkání jen na pár slov a doplním statistiky:

 

čtvrteční utkání proti FC Mělník- 

Toto utkání se nám hrubě nepovedlo a to nejen z toho důvodu, že jsme obdrželi hodně branek, ale že jsme neplnili to nejdůležitější- rvát se o každý míč. Pochvalu si zasloužil pouze střelec všech našich branek Maty a s ním i Dáda Sádlo. Ostatní hráli daleko za hranicí svých možností. Příslib do budoucna může být Péťa, který teď zejména na tréninku maká, jak s patří. Jen tak dál :)

FC Mělník- Nera 2010

18:4

branky: 4x Hnaš

sobotní utkání proti Kostelci

Jeden z našich nelepších zápasů začal perfektně, když jsme kluky z Kostelce nepouštěli téměř k ničemu a v útoku naopak dávali jednu branku za druhou. Bohužel jsme však vedení 5:1 a v poločase 7:5 nedokázali přetavit ve vítězný konec a prohráli jsme 12:10. Tohoto utkání je zvlášť škoda, kdybychom nepřestali hrát a bojovali a makali až do konce, myslím, že bychom se ceného skalpu dočkali. Někteří hráči však neodevzdali na hřišti všechno a tak jsme se sklonili před sousedním Kostelcem. Za zmínku stojí výkon dvou matadorů- Prokopa (který nám vypomohl na tento zápas) a hlavně Lajniče- který odehrál svůj nejlepší zápas v Neratovicích. Bojoval, kličkoval, střílel levou i pravou, snažil se hrát co nejvíce fotbalově, za což patří velká pochvala a pro ostatní by to měl být zdárný příklad, jak se dává do utkání maximum!

Nera A- Kostelec  10:12

branky: Lajn 6x. Šulc 4x

 

nedělní utkání v Lobkovicích-2009

O den později se téměř stejná sestava utkala s Lobkovicemi po dohodě na jejich hřišti. Bohužel to byl naopak jeden z našich nejhorších výkonů v sezóně. Kluci se nekoncetrovali, nebojovali, ve výkonu prostě nebylo nic. Někteří hráči si zkrátka ani nezaslouží na utkání jezdit a tak případná nominace pro takovéto hráče je podmíněná výbornými výkony v tréninku i správným chováním v nich. Očekávám obrat o 180 stupňů nebo se holt na utkání dlouho nepodíváte! 

Lobko- Nera A

14:6

5x Lajn, Hubálek

 

nedělní utkání s Velkým Borkem-2010

Po našem utkání v Lobkovicích jsem byl značně rozladěn, naštěstí mě však mladší kluci potěšili svým výkonem, ačkoli se výsledek nedostavil. Nutno říct, že proti o hlavu vyšším soupeřům hráli pěknou partii, kdy jsme byli svědky několika pěkných akcí. Škoda, že dostáváme tolik branek z nepozornosti, ale to je prostě asi daň za naši nevyhranost. Snad to trochu doženeme přes zimu, kde nás čeká nejen několik turnajů, ale také přátelská utkání s okolními týmy, kdy alespoň jednou za 14 dní kluci budou mít možnost dokázat, že jejich výkonnost jde nahoru. Velikou pochvalu zaslouží Luky Kaštánek, pro ktetrého to bylo po 3 týdnech trénování první utkání v kariéře. A co víc, hned v prvním střídání vstřelil svou první branku. Doufám Luky, že je to začátek pěkné fotbalové kariéry, kdy budeš na každém tréninku makat a správně se chovat!

 

Nera 2010- Velký Borek  4:18

branky: 2x Hrabal, Hříbal, Kaštánek