S posilami od Vlků zatím nejvyrovnanější zápas

11.10.2016 22:06

K úternímu zápasu v Kralupech odcestovalo 6 statečných, z toho 2 mladí Vlci. Ti přinesli do naší hry větší věk, soustředění, rychlost i sílu, a tak se dal očekávat vyrovnanější zápas, než bývá naším zvykem.

To se také stalo a hra byla prakticky po celou dobu vyrovnaná. Nejvíce branek padlo po rozehrávkách obou brankářů přímo na nohy číhajících protihráčů. Na naší straně z toho bylo neuvěřitelných 7 gólů, o něž se podělili Marťas, Áda a Kiki. Gratulujeme zejména Ádovi, který se trefil hned ve svém prvním soutěžním zápase v životě!

Dnes bylo znát, že se v našem týmu sešli hned 3 starší kluci, kteří se hnali za každým míčem, někdy to však bylo až kontraproduktivní a místo spolupráce si kluci spíše překáželi. To ale vyladíme, v tuhle chvíli je důležitý zápal pro hru, který rozhodně nechyběl. Dnes jsme byli z našeho týmu jen 4, takže si můžu dovolit individuální hodnocení:

Áďa dneska odehrála teprve svůj druhý zápas v životě a věřím, že příště zase odhodí kousek svého ostychu, protože jinak je s míčem jedna z nejlepších v našem týmu! Draví kluci jsou sice zatím nad její síly, každým odehraným zápasem se to ale bude velmi rychle zlepšovat. Honzík se už prakticky naučil pravidla, teď už jen se více zapojovat do hry a udržet pozornost. Respekt z dravých a silných protihráčů tu sice stále je, každým zápasem to ale bude lepší. Kiki předváděl svůj tradiční výkon, kdy na cestě k míči zkopal vše, co mu stálo v cestě - včetně spoluhráčů. Také vsítil svůj další gól! :) To si myslím, že se mu bude velmi hodit, budeme ale muset výrazně zlepšit chování na hřišti a budeme se muset také naučit uznat svou chybu a přijmout neúspěch. To je velký úkol nás trenérů! Dan také vykazuje velkou dravost za míčem, zatím ale bohužel spíše v přerušené hře. Všechny druhy rozehrávek jsou ale jeho jasnou doménou! :) Teď se pokusíme mu vštípit, že není nutné odpálit míč prvním dotykem na soupeřovu branku, ale že s ním může po hřišti jezdit, jako když si na tréninku hrajeme na autíčka. To je ostatně úkol pro všechny naše hráče.

Naším nejlepším hráčem byl dnes jednoznačně Marťas Kavka, který nejen vstřelil 5 branek, ale hlavně do našeho týmu vnesl úžasnou pozitivní energii. Málo řečí a hodně hry, tak se nám to líbí! :)

Tak zase příště a věřím, že to bude zase o kousek lepší!