První zkouška v nové sezóně s několika novými posilami v týmu

05.09.2017 08:31

První utkání v dresu Neratovic mají za sebou bráchové Tadeáš a Tomáš Lajn a taky David Hořejší. Tyto tři nové posily zapadly do týmu perfektně, protože do našich řad vnesly nejen kvalitu, ale také utužují dobrou náladu v týmu. Navíc se oběma bráchům podařilo vstřelit branku po pěkných individuálních akcích, David předvedl výborné zákroky v brance, čehož si samozřejmě také cením :) Samozřejmě nechci a ani nemůžu zapomenout na naší staronovou posilu Máru Loffelmanna, který se blýskl také kvalitním výkonem a navrch přidal 2 branky. 

 

Pro velkou minutáž jsme se s trenérem Kamenného Přívozu rozhodli odehrát utkání na 2 hřištích. Ačkoli jsem já jakožto trenér neměl šanci zaregistrovat všechny herní situace, myslím si, že to pro kluky a Klárku byla dobrá zkušenost a že se po dlouhých prázdninách zase vrátili tam, kde se jim moc líbí, a to na hřiště. Od počátku byla vidět kvalita na straně domácího celku, ale zejména naše polovina hrající od tribuny na pravém okraji hřiště předváděli častokrát pohledné akce, u kterých chybělo mnohdy málo a míč by skončil v síti. Kluci odehráli vyrovnaná utkání, z nichž některé dokázali i vyhrát, což je důležité pro jejich sebevědomí.

 

Co se týká druhého hřiště, tam již byla situace trochu jiná a i přesto, že hráli soupeři o jednoho hráče v poli méně jsme s tím měli problémy. Musím však ocenit zejména Hubase, pro kterého se jednalo o druhou akci s námi, jakým způsobem se s utkáním dokázal popasovat. Na to, že trénuje všehovšudy měsíc se mi to moc líbilo :) Pochvala patří i Štěpovi, který alespoň pro mě odehrál zatím nejlepší své utkání, takže pevně věřím, že teď tu pomyslnou laťku bude jen a jen zvyšovat. 

 

Abychom se stále zlepšovali a soupeře začali porážet, je potřeba, abychom každou část tréninku odpracovali na maximum (což všichni kluci dokáží a sami říkali, že chtějí), je potřeba utužit kolektiv tak, aby se kluci na kamarády maximálně těšili ( to je na nás trenérech), a aby navštěvovali tréninky pravidelně, jedině tak se totiž zlepší. Poměřit svoje síly můžeme již v neděli 10.9., věřím, že to bude od Vlků zase o chlup lepší!