Plán jsme splnili na 110%! :)

14.10.2017 15:21

Konec dobrý, všechno dobré - asi tak nějak by se to tentokrát dalo shrnout.

Začátek zápasu nebyl úplně ideální a kluci tam měli spousty momentů, kdy neútočili naplno na míč. Ani brankářský výkon Tobíka v úvodu klukům na klidu moc nepřidal, a tak byl výkon takový rozpačitý. Kluci se ale postupně zlepšovali, zrychlovali své úniky a dokázali si vybojovat víc míčů. Vrcholem poločasu byla krásná klička Sebíka, kterou poslal obránce úplně na druhou stranu a krásně zakončil.

Touto brankou se ale kluci dostali teprve na třetí vstřelený gól, a tak to s cílem v podobě desítky nevypadalo úplně nadějně. Druhou půli to ale z kopečka šlo ještě lépe a těch povedených akcí už bylo opravdu hodně - pochvalu za průniky s míčem u nohy mají zejména Péťa, Áďa, Miky a Žíža. I ostatní tam ale měli moc pěkné momenty! A tak se v posledních minutách Tobíkovi podařilo vsítit kýžený desátý gól a mohli jsme slavit. Radost mi trochu kazí pouze fakt, že byl dosažen bodlem.. :( Kluci nakonec vstřelili i jedenáctou branku a ani v penaltách to nebylo tak marné jako v minulém zápase, a tak ve mně převládá opatrný optimismus.

Pochvala určitě za průniky s míčem a ve druhé půlce zápasu i za velkou dravost všech zúčastněných. Zlepšovat musíme i nadále ovládání míče a střelu. A hlavně musíme všechny činnosti zautomatizovat tak, aby kluci ukázali to nejlepší co umí i bez neustálého pobízení trenérů. Maximální dravost je základ, který ve hře musí být za všech okolností! Někdy mi bohužel přijde, že na kluky neustále musíme křičet "hraj" a "zaber", aby ukázali to nejlepší! :( To je za dnešek jediná výtka a závěrečná zmínka ještě patří Krišťovi, který odehrál svůj první životní zápas!

Sportu zdar!