Pětice statečných výborně reprezentovala na halovém turnaji

13.11.2016 15:25

Naše řady se v tomto období i nadále ztenčují, a tak se k prvnímu halovému turnaji dostavila přesně pětice hráčů, kteří se svými soupeři výborně bojovali. Gól se nám tentokrát sice vstřelit nepodařilo, kluci a Áďa ale příkladně bojovali.

Nejhezčí akcí byl Adélčin průnik podél mantinelu v závěru posledního zápasu, který musel zaskočený soupeř ukončit zbabělým faulem. Adélka se ale brzy oklepala a za chvíli už skotačila se zaslouženou medailí. :)

Pochvalu dneska zaslouží všichni - Honzík Staněk zejména za své výkony v bráně (i když technika výkopů připomíná přesný opak toho, co se o tréninky učíme), Honzík Těmín za své výkony v obraně, kam se sám nominoval a také za to, že dnes jen minimum času strávil rozplácnutý na parketách (i když bychom ještě občas mohli zkusit vyjet s míčem k brance soupeře a ne ho jen odkopávat). Pro Páťu Žežulku to byl teprve několikátý zápas a obrovsky mě překvapil! Proti velkým soupeřům skvěle bojoval a v závěru dokonce mohl vstřelit gól! No a Dáda Pipus mě dneska trochu štval, protože byl občas myšlenkami trochu jinde a nepamatoval si základní pravidla. I tak ale pochvala i pro něj, protože většinu času to byl ten Dáda, kterého známe.

Celkově si naše pětice medaile za své výkony určitě zasloužila a už se těším, až se na stejné místo vrátíme opět zase za dva týdny. Nejlepším hráčem jsem vyhlásil Honzíka Těmína, který za odměnu dostal diplom. Seznámili jsme se také s novými kamarády ze Pšovky, kteří nás budou na halových turnajích doprovázet celou zimu. Takže já myslím, že úspěch to byl veliký a už se těším na další pokračování!