Opět po delší době na nás sedl zmar a utrpení

30.04.2017 15:14

Těšili jsme se na další zápas proti Tišicím a vše nám hrálo do karet. Kompletní sestava i krásné počasí! Bylo už jen na klucích a kapitánce Ádě, jak se předvedou při našem dalším zápase.

Zkrátím to - nepředvedli jsme prakticky nic z toho, co jsme se už zvládli naučit - a myslím, že zrovna málo toho není! Podařilo se nám to jen v posledních 3 minutách zápasu, kdy Péťa vstřelil naši jedinou branku. Zbylých 57 minut mi připadalo, jako bych se vrátil o půl roku zpět, kdy kluci nevěděli o fotbale vůbec nic a byli hozeni do vody. Tak v první řadě se nekonalo žádné útočení na míč, díky čemuž hrál s míčem prakticky výhradně náš soupeř, a tak není z naší strany co hodnotit. Pokud se už míč k někomu z našich dostal, následoval obvykle zoufalý odkop, který navíc vůbec nebyl podpořen jakoukoli snahou o další hru.

Pochvalu si zaslouží dnes pouze Péťa s Fílou, z jejichž strany se konaly alespoň náznaky fotbalu v podobě průniků. Ze zbytku jsem hodně, hodně, HODNĚ zklamaný a vrtá mi hlavou, jak je možné, že kluci vezmou míč do ruky a snaží se házet aut, když jsme o tréninky ani náznakem nic podobného nezkoušeli...a naopak jak je možné, že se brankář nesnaží chytit míč do ruky, ačkoli jsme celou zimu trénovali pády do stran.

Budeme se holt muset víc snažit. :)

Tohle představení hážu za hlavu a těším se na další výkony, góly, kličky a spoustu vybojovaných míčů!

Sportu zdar!