Nejvyšší výhru Vlků v historii řídil srdcař Káva

01.10.2017 11:24

Nera(2010)- Pšovka(2010)  13:2  (8:1)

branky: Kavka 4x, Loffelmann 3x, Vyhnanovský 3x, Hříbal 2x, Hnaš

Během pátečního odpoledne se uskutečnil jednak trénink nenominovaných hráčů (převážně 2009) a pak také souboj s pšoveckými hráči roč. 2010. Utkání bylo o to pikantnější, že na "lavičce" hostů úřadoval trenér neratovických Zajíců, Karel Vlasák. My jsme tentokrát vyběhli v sestavě: Hříbal, Kavka, Hnaš, Loffelmann, Hrabal, Sádlo, Vyhnanovský, Táda Lajn. 

V pomyslném derby jsme od začátku chtěli diktovat tempo hyy a tak se nám během prvních 7 minut podařilo vsítit několik branek. Umožňoval nám to tak trochu i soupeř svou snahou hrát po zemi, za což soupeře oceňuji a pevně věřím, že to kluci v následujících letech zúročí ve svůj prospěch. Po prvním tlaku však tempo trochu opadlo, což mě samozřejmě mrzelo a tak jsme kluky o poločas nabádal ještě k větší agresivitě- snaze hned získat míč, snažit se hru zrychlit a roztahovat. To se nám někdy dařilo i nedařilo, proto budu stále apelovat, aby nabíhání hráčů pro míč do správného prostoru či obsazování hráčů probíhalo již automaticky bez mého upozornění. Zejména v přerušené hře máme stále problém udržet koncentraci tak, aby nám soupeř nevsítil laciný gól, což se stalo i tentokrát před poločasem. V druhé půli se hra trochu vyrovnala a jako bychom se přizpůsobili hře soupeře, rychlé průniky jsme předváděli jen zřídka. Za to chci moc pochválit Kávu, který perfektně napadal a podstoupil spoustu soubojů (jen je škoda, že nekteré zády :)), stejně tak Tobík. Ostatní, věřím, že mají ještě na lepší výkony :)! 

Kluci zažili zase něco nového, utkáních, kdy jsme zvítězili vyšším rozdílem, naše mužstvo moc neodehrálo, což je určitě fajn povzbuzení pro psychiku. Myslet si ale, že teď půjde všechno samo, je naprostý omyl, takže na tréninku a zase makat a zlepšovat se!