Náš první turnaj Čakovice 28.9.2016 (2009 a ml.)

28.09.2016 17:07

     Pro někoho byl svátek 28.9. dnem klidu a odpočinku, pro část fotbalistů z neratovických Vlků se jednalo o prvotřídní zážitek v podobě prvního turnaje ve fotbale. Hřiště všichni našli včas, sluníčko svítilo, hřiště vypadalo parádně a tak jsme se těšili na první turnajové zážitky. 

    Kluci tentokrát museli veškeré oblékání, zavazování tkaniček a prostě celou přípravu na zápas absolvovat sami, bez rodičů. Už se z nich totiž pomalu stávají velcí a hlavně samostatní hráči. I rozcvička měla úspěch, a tak nic nebránilo tomu, abychom mohli začít

    

 

Ve skupině jsme sehráli celkem 4 zápasy. Utkali jsme se s týmy: AFK Pečky, SK Labský Kostelec, Čakovice 1 a Sokol Měšice. Nutno podotknout, že soupeři byli již od pohledu daleko zkušenější a tak se náš nově tvořící se tým musel vyrovnávat hráčům, kteří předváděli velice slušné výkony. I když jsme se snažili chvílemi více, chvílemi méně, branku jsem za 4 zápasy nevstřelili. Ovšem velice potěšující je optimismus, se kterým jsme vždy i po vyšších porážkách vstupovali na hriště a touha zlepšovat se byla také viditelná na první pohled. Za celý turnaj jsme se ani jednou nezdrželi v kabině, protože jsme v pauzách pracovali na všech svých nedostatcích. Bylo vidět, že kluci to vzali za správný konec a pocítili, že bez píle a tréninku se v budoucnu úspěchu nedočkáme. V zápasech jsme pravda stále moc velký pokrok nezaznamenali, chyběl nám správný náběh, rozehrávka, komunikace, soustředění se na hru a občas i větší bojovnost. To jsme si však vynahradili v zápase o 10. místo, který jsme sice prohráli, ale vstřelili jsme ten kýžený gól. Navíc jsme měli i spoustu dalších povedených akcí. A tak jak se říká, konec dobrý, všechno dobré :) Kluci navíc pomalu utváří kamarádské vztahy v týmu, z čehož mám opravdu radost. To, jak jsme celý tým fandili týmům ve finále jen podtrhuje, že se utváří vskutku super parta :) Jen tak dál!