Na Slavii se kluci předvedli ve výborném světle!

20.05.2017 16:14

Další turnaj na Slavii zastihl kluky ve skvělé formě. Během dvou hodin si zahráli hned pět zápasů proti silným soupeřům a prakticky po celou dobu si vedli skvěle. Zejména úvodní dva zápasy byly parádní - kluci kličkovali, bojovali o každý míč a rychle se rozhodovali v případěch, kdy měli míč v ruce, nebo byl mimo hru. To byla opravdová paráda a něco, co jsme dosud v našich zápasech nezažili.

Postupem času nám trochu docházely síly a soupeřům se někdy podařilo protlačit míč přes naše bránící hráče bez jakéhokoli pokusu o kličku. Zejména v posledních dvou zápasech proti Viktorce Žižkov a Slavii byla fyzická převaha soupeře opravdu veliká, a tak se naši kluci příliš do hry nedostali. I v těchto utkáních ale musím naše Zajíce pochválit, protože se i nadále snažili o kličky a bojovali, jak nejlépe uměli.

Těší mě, že nikdo nechtěl být na střídačce a kluci se rychle učili ze svých chyb. Občas se nám podařilo i pěkně naběhnout a uvolnit tak místo svým spoluhráčům a pokud někdo zapomněl a místo útoku pouze odkopnul míč, brzy si to uvědomil a o chvíli později bylo vše opět, jak má být.

Mrzí mě dvě věci:

1) že Dáda, který je z kluků nejstarší a největší, nechal své kamarády ve štychu a vůbec jim nepomohl v soubojích proti silným soupeřům
2) že kluci měli v posledních zápasech často v očích slzičky - obvykle z důvodu nějaké drobné bolístky nebo z důvodu marného boje. Dnes k tomu přitom nebyl vůbec žádný důvod, protože všichni předvedli parádní výkony a po zásluze byli odměněni zlatými medailemi a několika sladkostmi.

Dnes to bylo opět super, snad budeme mít radosti čím dál tím více!

Sportu zdar!