Na Braníku spousta pěkných výkonů!

21.01.2018 21:00

Z porovnání se silnými soupeři dnes naši kluci vyšli velmi slušně. I s těmi nejsilnějšími (Stodůlky, Jižní město) už kluci dokážou hrát vyrovnané partie, což je veliký pokrok vpřed.

Kluci se prezentovali (stejně jako ve svých minulých vystoupeních) obrovskou bojovností, díky které se již můžeme zaměřovat na další aspekty jejich hry. Například na zakončení mnoha rychlých a přímočarých útoků bombou k tyči. To nám dnes nešlo a právě kvůli nepovedeným střelám kluci za dnešek (i přes výborné výkony) vstřelili pouhé 4 góly.

Další velkou výzvou, která nás nyní čeká, je rozdělení kluků na přední a zadní útočníky, což by nám mohlo pomoci ještě lépe se popasovat se svým postavením na hřišti, které má zatím k ideálu dosti daleko.

Každý z kluků dnes předvedl množství povedených akcí (největším překvapením pro mě bylo parádní sólíčko Honzíka Těmína), proto mě dost mrzí, když slyším "bojoval jsem" jako kompletní pozápasové hodnocení výkonu. Pokusíme se kluky naučit přemýšlet o hře a užívat si jí tak, aby po zápase byli schopni dlouho a dlouho povídat o tom, jak krásně kličkovali, kterou to bylo nohou, jestli stříleli placírkou, nebo nártem,... Pokud si totiž své počínání při hře začnou uvědomovat, budou jejich pokroky ještě mnohem rychlejší!

Sportu zdar!