FOTO: Další příjemné fotbalové odpoledne na Pšovce

29.09.2017 09:49

O předsváteční odpoledne kluci odehráli další zápas. Do něj jsme zapojili tři další nováčky (Honzík Bláha, Jířa Mlch a Vojta Olšanský) a přivezli jsme si s sebou samozřejmě i pomoc v podobě našich zkušených harcovníků.

Tentokrát jsme využili výhody, že trenéři obou mužstev zastávají podobnou filosofii, neřeší výsledek a umí se dohodnout. :) A tak jsme postavili dvě hřiště, dali dohromady dvě zhruba stejně silná družstva mladších a starších a začaly více než hodinu trvající neúprosné boje.

Já mohu hodnotit pouze vystoupení mladšího týmu, ze kterého mám radost. Kluci se nebojácně vrhali do průniků s míčem a vstřelili i mnoho pěkných branek. Horší to bylo s výkony brankářů, kteří byli přesvědčeni, že za žádnou cenu nesmí opustit svou brankovou čáru. A tak klukům ve hře moc nepomohli a hlavně si ani sami vůbec nezahráli.

Po stažení hry na systém 3+1 už se dařilo i rozpouštět chumly a věřím, že se fotbal v podání kluků všem přítomným fanouškům líbil. Výkony teď vypadají každým zápasem lépe, my ale neusínáme na vavřínech, protože víme, kolik práce nás ještě čeká. Musíme i nadále zlepšovat vedení míče, kličkování, střílení, přemýšlení i chytání, abychom dávali ještě víc gólů a fotbal nás víc bavil.

Teď to vše vypadá růžově a na dobré cestě, musíme ale v tomhle trendu pokračovat a předvádět vše co umíme každý zápas. A o tréninky pracovat na tom, aby těch dovedností bylo stále víc a víc.

Dnes to byla z pozice trenéra radost, sledovat 22 dětí, které hrají a baví je fotbal. :)

Sportu zdar!

FOTO ZDE