FK Nera- TJ Řepín 1:16, 4:16 (5:32)

27.09.2016 09:11

Při pohledu na skóre by se člověku snad chtělo říci, že nemůžeme v utkání najít pozitiva, já si však myslím, že právě naopak. Samozřejmě v prvé řadě musíme pogratulovat soupeři, který je momentálně výkonnostně někde jinde. Dále však patří i velké díky za to, že jsme mohli hrát na 2 hřištích a tak si vlastně téměř všichni mohli vyzkoušet, co takový zápas obnáší. Není to jen nějaké 'kopání' na zahradě, ale naopak, je to dřina a hraje se v tempu, na které kluci prostě doteď nebyli zvyklí. Jaké jsou tedy pozitiva? Tento zápas by měl sloužit jako výzva a motivace do dalších bojů. Je jen na nás, jak se vypořádáme s tím, že momentálně jsou ostatní krok nebo dva před námi. Věřím, že poté, co už většina kluků (i Štěpán, což mi udělalo velkou radost) se dokáže v kabině obléknout, se budeme postupně zlepšovat i na hřišti. Šlapeme malý krůček po krůčku k lepším výkonům i kolektivu. Dokonce si už kluci začínají pomáhat, což je důležité. 

Teď jde o to, abychom se naučili dovedností potřebných pro fotbalový výkon a to i ve větší rychlosti, jelikož nám různé rozehrávání akcí hrozně dlouho trvá. Ani výběr místa při nábězích není ideální a tak si góly často dáváme "sami".

Kluci se však na zápas těší a chtějí se zlepšovat, takže světe, počítej s neratovickými vlky, my se rozhodně nevzdáváme :)