V Odolce děs a hrůza

04.12.2016 14:11

Úplně poprvé dostali kluci příležitost poměřit se se stejně starými soupeři a nedopadlo to pro nás vůbec dobře.

Nejen, že naši kluci všechny zápasy prohráli a nevstřelili ani gól, ale hlavně to byl oproti našim minulým výkonům propad o několik měsíců zpět a s fotbalem to mělo jen málo společného. Brankáři nedávali pozor, hráči věnovali většinu své pozornosti světelné tabuli, nevěděli jsme, co si počít v základních situacích. Vedení míče při hře neexistovalo a kop nártem rovněž ne. Hrůza, hrůza a ještě jednou hrůza.

Pochvalu si zaslouží pouze Adélka, která bojovala a snažila se i o průniky s míčem u nohy. Jinak prakticky není co hodnotit. Naši kluci si zaslouží velkou pochvalu jen za ochotnou brankářskou výpomoc klukům ze Pšovky. V této roli se našel zejména Péťa, který se několikrát pěkně vrhnul po míči. Jinak jsme ale opět dokázali, že chytání míče ani jeho rozehrávání klukům prakticky bez rozdílu vůbec nejde.

Ale půjde... stejně jako musí napnout všechny své síly kluci, musí udělat to stejné i trenéři. Ti už se na další výzvy moc těší a stejně tak i na turnaje, které nás čekají po novém roce a kde opět ukážeme tu lepší tvář našich výkonů.

Sportu zdar!