V derby s Libiší chyběla větší efektivita

23.10.2017 19:15

Nera A- Libiš A 11:9 (5:4)

branky: 5x Veselý. 2x Lajn, Mrózová, Paloušek?

Nedělní derby s libišskými sousedy pro nás nakonec výsledkově nedopadlo. Jinak šlo ale o pěkné utkání z obou stran při velmi ofenzivním skóre 11:9 pro našeho soupeře. Zhodnotím v krátkosti jednotlivé hráče:

Tonda- hlavně v první půli prokázal, že za poslední měsíc, kdy chodí na brankařské tréninky, udělal veliký pokrok a několikrát zneškodnil pěknou šanci hostů. Je potřeba zapracovat na lepší a rychlejší rozehrávce a nechodit předčasně na zem. Celkově ale za utkání Pochvala :)

Fíla- do soubojů chodil, dodržoval si poměrně i úkoly na postu, na kterém zrovna hrál, stejně tak i dobře napadal. Je škoda, že Fíla zatím neumí dostatečně vystřelit nártem, ale berme to pozitivně- je tu prostor pro zlepšení, což u hráče, který má jeden z nejlepších přístupů na tréninku, bude otázka horizontu měsíců.

Táda- trošku stydlivější výkon, možná i proto že hrál s klukama, kteří toho mají již lecos za sebou. Vzpomínám si však i na Tádův průnik, který nakonec brankou neskončil. Stejně jako u Fíly se ta střelba zatím nedaří, ale opět platí, že pracovitost je silnější než talent!

Klárka- Pro mě to byl možná jeden z nejlepších výkonů od Klárky, co jí znám. Opravdu obranu Libiše "větrala", nebála se chodit do soubojů a častokrát se prosadila i 1v1. Nakonec vsítila jeden pěkný gól a jeden doslova dotlačili s Tomem do branky. Velká pochvala a jen tak dál :)

Pepa- Myslím si, že José umí zahrát daleko lépe a tentokrát se mu zkrátka zápas nepovedl. Mrzí mě však občasná ztráta pozornosti, kdy vypráví spoluhráči přímo v utkání nějaký zážitek. Věřím, že se nad tím povzneseš a potrénuješ tak, abys mohl jet na turnaj na Slavii!

Tom- v prvním poločase hrál v "kelské" první formaci spolu s Prokopem a Kubou, do druhé půle nastoupil i do druhé sestavy a vsítil dvě branky. Myslím, že je jasně vidět, když může být na hřišti dominantní. Příště nehledej za každou cenu Kubu a věř sám sobě, vždyť taky umíš dávat góly :)

Áda- starý známý Áda. Dravostí patří mezi jednoznačně nejlepší naše hráče, bohužel si situaci občas moc stěžuje a tak, když je možnost přihrávky, vodí míč zbytečně do 3 či 4 hráčů. Na tomhle s Adamem musíme zapracovat, pak bude totiž ještě daleko platnějším hráčem

Prokop a Kuba- kluci již rok hrají s ročníkem 2008 a je znát rozdíl ve výkonnosti, ačkoli jsem čekal zejména od Prokopa trošku víc. Nutno však podotknout, že není jednoduché hrát zase na menším hřišti se spoluhráči, které tak úplně neznám. Zlepšit hru dopředu a bude to paráda! Kuba naopak dopředu udělal, co mohl, občas až přespříliš hrál na sebe. Bylo však vidět, že chce a bojuje i za ostatní. Příště prosím větší povzbuzení ostatních kluků, jedině tak dosáhnete úspěchů.