Sedm branek pro čerstvě sedmiletého Kávu

18.09.2017 22:12

16. září, tedy přesně o den později, co slavil Martin Kavka své 7. narozeniny jsme odehráli druhé utkání roč. 2010, tentokrát proti týmu ze Mšena. Nastoupili jsme v sestavě: Hořejší, Loffelmann, Lajn Ta., Sádlo, Kavka, Vyhnanovský (C), Šubin, Hrabal. 

Utkání jsme začali poměrně velice slušně, plnili jsme naše úkoly: po ztrátě chci hned získat míč zpět, pokud to jde, hraji dopředu; nebojím se udělat kličku; vracím se při každém útoku soupeře. Po několika vstřelených brankách, kde se zaskvěl zejména kanonýr Mára šla ale úroveň utkání hodně dolů. Bohužel jsme se hodně přizpůsobili soupeři a tak místo toho, abychom Mšenu nasypali 10 branek, odehrávala se na hřišti hra v chumlech, hra bez kliček, odkopávání míče (že Máro :)), zbytečné předkopávání míče, až z toho bylo několik autů (Kávo), málo pohybu pro nabídnutí se pro přihrávku (Dádo V.) apod. Mám velkou radost, že jsme prožili pocit vítězství, Mára vstřelil hattrick, Káva zas svůj narozeninový gól a Dejv čaroval v penaltách jak Martin Vaniak v dobách své největší slávy (Sparťani jistě prominou :D).

Nakonec utkání skončilo naší první výhrou a to v poměru 7:4. Jak by řekl klasik: "Góliky i bodíky dobrý", ale pochválit Vás kluci zase tolik nemůžu. Umíte hrát prostě líp :) Ale nebojte, znám i přísnější kolegy trenéry :D 

Poučení: hrát celý zápas to, co umíme, jen tak se zlepšíme a dosáhneme cíle, který jsme si stanovili!

 

Nera B- Mšeno  7:4 (4:1)

branky: 3x Loffelmann, 2x Hořejší, Kavka, Lajn Ta.