Po turnaji radost i slzy

27.11.2016 15:28

V den klubového plesu jsme vyrazili na náš první halový turnaj do nedaleké Odolené Vody. Cíl byl jasný. Užít si zase po delší pauze to, že se můžeme porovnat s ostatními týmy. 

 

Jelikož se jednalo o turnaj pro ročník 2009 a mladší, tak kromě 09 (Tonda, Míša M., Míša Š., Fíla a Marťas) se zúčastnily turnaje i naše stálice z řad 10 (Íva s Kávou). Potom, co jsme se po kratším hledání v celém areálu, jsme šli do boje.

 

V prvním utkání musím kluky pochválit za poměrně solidní výkon. Škoda té šance Tondy, kdy jsme konečně rozehráli přímočaře dopředu rovnou od brankáře a Tonda mohl dát náš první halový gól :) další dva zápasy se nám tolik nepovedly, ale nutno podotknout, že kvalita soupeřů byla na vysoké úrovni. Zejména Kralupy, kterým jsme celý turnaj vydatně fandili, se mi líbily. Závěrečné utkání bohužel nepřineslo naší žádnou větší šanci a tak jsme zakončili turnaj bez vstřelené branky. Po konci posledního zápasu jsem poznal, jak je ten náš sport vrtkavý. Zatímco Míša slavil v brance "pouze" 3 obdržené branky, Káva měl oči plné slz, že se mu a vlastně i celému týmu nepovedlo vstřelit žádný gól. Něco mi ale říká, že příští týden už se nám to povede :) 

Takže potrénujem a máme další možnost se ukázat :)